Laza, színes összejövetelek – ilyenek lesznek a 2023-as esküvői trendek!

Laza, színes összejövetelek – ilyenek lesznek a 2023-as esküvői trendek!

Sok olyan esküvői trend van, ami évek, sőt évtizedek óta stabilan jelen van minden házasulandó életében. Az utóbbi időben sok pár kedvelte a minimalista, letisztult megjelenést, ám úgy tűnik, hogy ez a jövő évben megváltozik. Lássuk, milyen újdonságok lesznek a 2023-as év esküvői trendjeiben!

Magentában látjuk majd a világot

A Pantone minden évben megválasztja az év színét. 2020-ban a klasszikus kék hódított, tavaly a sárga és a szürke volt a porondon, idén pedig úgy tűnik, hogy a magenta lesz a központban. Ez az árnyalat igen erőteljes, így érdemes csínján bánni vele, de aki szereti a hangsúlyos színeket, annak bártan javaslom. Könnyen kombinálható fehérrel, feketével, és a rózsaszín további, lágyabb árnyalataival, valamint bézzsel és világosbarnával. A többi színhez annyira nem ajánlom, ha mindenképpen ragaszkodtok hozzá, akkor a koszorúslányok ruhájában megjelentethetitek.

 

Különböző mintájú és formájú koszorúslányruhák

Ez viszonylag egy új esküvői trendnek számít, és úgy tűnik 2023-ban még nagyobb hangsúlyt kapnak majd a különbözőségek. A menyasszonyok egyik rémálma, hogy hol fognak ők 5-6-7, netán 10 egyforma ruhát találni a különböző méterű koszorúslányaikra. Kevés olyan fazon van, ami minden testalkaton jól áll, így ez a trend végre mindenki számára kedvez. Válasszatok Ti is hasonló árnyalatú, de más fazonú ruhákat, vagy tündököljenek a szivárvány összes színében a koszorúslányaitok a nagy napon!

Színek minden mennyiségben!

Ha már szóba került a szivárvány, beszéljünk kicsit a dekorációról. A letisztult, minimalista esküvők az utóbbi pár évben mindenki kedvencei voltak. Egy kis fehér, egy kis barna, egy kis zöld, és már kész is volt a dekoráció. 2023-ban ismét berobbannak a színek, mindenki egykis felfrissülésre vágyik majd a megszokott helyett. Nem lesz meglepő, ha egy esküvői csokrot különböző méretű, fajtájú és színű virágból tesznek majd össze a virágkötők, és az sem lesz furcsa, ha a tortát mennyei, színes gyümölcsök díszítik majd, valamint az élénk székszoknyák és asztaldíszek is hódítanak majd. Egy laza, bohém összejövetel mindenki emlékeiben megmarad majd, ráadásul a fotókon is jól mutatnak a színes kiegészítők!

Beállított helyett elkapott pillanatok

Persze, nagyon jól mutatnak az erdő közepén készült, egyszerű, beállított képek, de valljuk be, egy mosolygós, jól elkapott fotó többet mondd minden szónál. A 2023-as esküvői trendek között helyet kaptak a laza képek, amik teljesen visszaadják az adott nap hangulatát. A több éve népszerű instax fényképezőgépek idén is a legkedveltebb kiegészítők között lesznek, de Ti is megkérhetitek a fotósotokat, hogy inkább a természetességre törekedjen az unalmas, beállított képek helyett. Higgyétek el, megéri!

Nektek melyik a kedvenc 2023-as esküvői trendetek? Keressetek bizalommal és találjuk meg együtt a számotokra legszimpatikusabb szolgáltatókat!