Esküvőim

Mióta hivatalosan is esküvőszervező vagyok, azóta  fantasztikus ifjú párokkal, örömszülőkkel és vendégekkel volt szerencsém találkozni, sok örömkönnyhöz adtam zsebkendőt, oldottam rengeteg feszültséget, vitát és számtalan új dolgot tanultam.

Megtiszteltetés szervezni egy esküvőt, de még nagyobb látni a boldogságot az ifjú pár arcán.

Görgess lentebb, és nézd meg, hogy kiknek szerveztem már esküvőt, 50. házassági évfordulót.

Mariann és Viktor esküvője

……egy igazi Last Minute szervezés volt! 

Mariannal és Viktorral május végén találkoztunk először, és július 31-én mondták ki a boldogító Igeneket! 

Motoros emberek lévén, motoron vonult be a menyasszony, motorok díszsora között a szertartás helyszínére, majd már férj és feleségként motoron suhantak a lakodalomnak helyt adó rendezvényteremhez.

Esküvőjük igazán különleges volt, és felejthetetlen nappá kerekedett, amit a képek és a menyasszony szavai is bizonyítanak! 

“Örök hála érte! Köszönjük! Tökéletes volt! Ahogy megálmodtuk!”

Fotó: Globalvision

 

Kata és Zsolt esküvője

“Hadd legyek az otthonod! A lelked otthona.”

2018.08.18-án a legnagyobb vágyunk teljesült:
Óbudaváron, majd egyházi keretek közt Balatoncsicsón összekötöttük az életünket.
Mikor minden összeomolni látszott szervezés és a nagy napunk kapcsán, akkor a sors… segítségül küldte nekünk Timit, a legcsodálatosabb, legtürelmesebb és szeretettel teli” idegent”, aki barátunkká is vált azután. Elvállalta az esküvőnk szervezését az utolsó apró kívánságig és nem ismert lehetetlent!
Köszönjük Neked és a Családodnak is, hogy létrejöhetett mindez! Egy igazán önfeledt és boldog Igen! “
Kata és Zsolt márciusban kétségbeesve keresett meg, hogy álomesküvőjük összeomlani látszik. Mai napig hálás vagyok nekik, hogy ismeretlenként a bizalmukba fogadtak! Az ismeretlenekből ismerősök lettek, aztán baráttá váltak, a barátság még ma is tart! 

Andi és Laci esküvője

Andi és Laci 2019. április végén döntötték el, hogy ők bizony az év augusztusában össze szeretnének házasodni.  Nem sok idő maradt a szervezésre, de sikerült mindent úgy megszervezni, ahogy ők megálmodták maguknak. Beszéljenek helyettem a fotók és a menyasszony sorai: „Kedves Timi!Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy leszervezted a nagy napunkat röpke pár hónap alatt! Óriási terhet vettél le a vállunkról! Minden csodás volt és feledhetetlen!Bátran, szívből ajánlom minden párnak akik a nagy nap előtt állnak!”

Fotó: Kárpáti Gábor

Blanka és peter esküvője

Blanka és Peter esküvőjének szervezése érdekesen alakult, mert a menyasszonyt a szervezés ideje alatt munkája külföldre szólította. A vőlegénnyel mentünk helyszínt bejárni, szállást keresni a külföldről érkező vendégeknek, vele együtt intéztünk mindent a menyasszony távollétében.

Az esküvő végül fergeteg jó hangulatúra sikeredett elejétől a végéig!  Az alábbi kedves sorokat az ifjú pártól kaptam: “Kedves Timi! Ezúton is szeretnénk megköszönni a rendkívüli figyelmet és odaadást, amivel nagy napunkat előkészítetted. Hónapokon keresztül dolgoztál értünk, velünk és sokszor helyettünk, amikor nem voltunk elérhetőek. Minden kívánságunkat igyekeztél teljesíteni. Pedig nem volt egyszerű dolgod, mert én sokat voltam távol, Pete meg csak kicsit beszél magyarul. Esküvőnk tökéletes volt a gondos szervezésnek köszönhetően.”

Fotó: Szabó András- Bogáncs fotó 

Heni és Gabó esküvője

Nyolc hónap közös tervezgetés, szervezés és munka után Heni és Gabó kimondták a boldogító Igeneket! Örömmel töltött el, mikor a pár a következőt mondta: “nem volt más dolgunk, mint egymásra és a vendégekre figyelni”! Az esküvő egyszerre volt elegáns, családias és vidám!

Fotó: Kárpáti Gábor

zsófi és fercsi

Zsófika a “pótlánykám”, mikor értesített arról, hogy életét összeköti Fercsivel, nem volt kérdés, hogy teljes vállszélességgel állok mellettük és szervezem meg az esküvőjüket. Zsófi az alábbi kedves szavakkal köszönte meg az esküvőbe fektetett munkámat, energiámat: “Drága Pótanyukám! Nagy hálával és köszönettel gondolunk vissza életünk nagy napjára. Mely a Te közreműködéseddel lett ilyen felejthetetlenül szép. Köszönjük a megszervezést, a szuper ötleteket és a csodaszép díszítést amelyek mind szebbé tették az esküvőnket. Bátran és nagy szeretettel ajánlunk minden kedves esküvő előtt álló párnak. Mégegyszer köszönünk mindent és kívánunk minden jót az életben! “

lilla és ricsi

“Kedves Timi! Nem túlzok, ha azt mondom, hogy életünk nagy napja nélküled nem lett volna ilyen szuper és emlékezetes. Nagyon szépen köszönjük a precíz szervezést, a kitartásod, a szuper szolgáltatókat, az ötleteket és azt, hogy kérnünk sem kellett, de Te mindig ott és akkor voltál mellettünk, amikor szükségünk volt Rád. Rengeteg terhet levettél a vállunkról, így sikerült az esküvő minden pillanatát megélni, nem pedig “túlélni”.  Kívánom, hogy még sok-sok párnak tedd az esküvői előkészületét nyugodtá, és a nagy napját olyan emlékezetessé, mint amilyen a miénk volt. “

Fotó: Ádám Jónás

50. házassági évforduló

“Semmi nem múlik el. Minden megmarad… Bár a test lomha, fáradt, elnyűtt, régi tüzek parazsa még mindig benne ég, és újra lángra kél.”  

Úgy érzem, sikerült, amit szerettem volna elérni, ami nem más volt, mint nagynéném és nagybátyám számára felejthetetlenné tenni az 50. házassági évfordulójukat! Volt sírás a meghatódottságtól, meglepődéstől, voltak örömkönnyek és volt „sírvanevetés” is az est folyamán.

Fotó: Bognár E. Katalin