Esküvőim

Mióta hivatalosan is esküvőszervező vagyok, azóta  fantasztikus ifjú párokkal, örömszülőkkel és vendégekkel volt szerencsém találkozni, sok örömkönnyhöz adtam zsebkendőt, oldottam rengeteg feszültséget, vitát és számtalan új dolgot tanultam.

Megtiszteltetés szervezni egy esküvőt, de még nagyobb látni a boldogságot az ifjú pár arcán.

Görgess lentebb, és nézd meg, hogy kiknek szerveztem már esküvőt, 50. házassági évfordulót.

VANI ÉS GERI ESKÜVŐJE

Vani és Geri igazi megtestesítője a „zsák a foltját” mondásnak! Esküvőjüket maguknak szervezték, tőlem csak aprónak tűnő, ám nagyon fontos dolgokban kértek segítséget.

Az egyik ilyen fontos kérdés volt a menyasszonyi ruha. Nem tudtam volna Vanesszát egy hófehér „habos babos” ruhában elképzelni, ezt mondtam neki is, akkor még nem is sejtve, hogy feltettem az i-re a pontot. Hiszen az ő gondolata is ez volt, de jött a fejébe a kérdés, hogy „de mit szólnak”…

Ugyanazt mondtam neki, mint minden párnak, aki hozzám fordul élete egyik legszebb napjának szervezésével kapcsolatban, hogy szerencsés esetben csak egy esküvője van az életében, akkor az legyen olyan, amilyennek ő szeretné!

Vani és Gergő esküvője olyan volt!!! Maximálisan olyan! Imádtam minden percét! Sírtunk, nevettünk, sírva-nevettünk, a leves és a főtétel között már táncoltunk!

Vanessza az unokahúgom és van bennünk hasonlóság, mindketten tűzről pattantak vagyunk és az élethez kellően őrültek! Büszke vagyok rá!

A fotók is elárulják, hogy nem mindennapi pár ők és ez végig kísérte az esküvőjüket is!

Kívánom, hogy maradjatok mindig ilyen boldogok, vidámak, szépek!

TIMI ÉS KRISZTIÁN ESKÜVŐJE

Timivel és Krisztiánnal egy évvel az esküvőjük napja előtt találkoztam először.
Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy az összhang és a szimpátia megvan közöttünk, ami a szervezés folyamán csak erősödött!

Mondhatom, „könnyű dolgom” volt az esküvőjük szervezése folyamán, mert mindig mindenben partnerek voltak és bármi eldöntendő kérdés vagy kérésem volt feléjük, hamar választ kaptam.

Esküvőjük napján mindvégig az érzelmek hullámvasútján ültünk, voltak könnyek az örömtől és a meghatódástól, volt romantika és persze önfeledt bulizás egy kis karaoke-val fűszerezve!

Kedves Ifjú Pár!
Nagyon hálás vagyok nektek, hogy életetek egyik legszebb napját rám bíztátok, hogy mindvégig bíztatok bennem!

Öröm volt látni, hogy a célt, ami a szervezés és a lebonyolítás alatt kitűztem magamnak elértem, ami nem más, mint hogy a nagy napot megéljétek és ne túléljétek!

Örömmel tölt el, mikor látom, érzem, hogy sikerült!
Beszéljenek helyettem a menyasszony szavai és a gyönyörű fotók!

“Életünk legszebb napját tette még szebbé nekünk Timi. Már az első beszélgetésünk során hatalmas bizalmat keltett bennünk, nem volt kérdés, hogy őt szeretnénk megbízni a Nagy Napunk szervezésével. Minden tökéletes volt, mindenből a legjobbat kaptuk. Bármi kérésünk, kérdésünk volt Timi mindig mindent megoldott, mindenre talált megoldást. Mindamellett, hogy remek szakember, úgy érezzük, hogy nem csak egy “munkakapcsolat” lett köztünk, hanem egy nagyon jó baráti kapcsolatot sikerült kialakítanunk vele!

Kedves házasodni vágyó párok, minden kétség nélkül ajánlani tudjuk Timit, hiszen még nem találkoztunk még egy ilyen csupaszív emberrel, mint ő!

Kedves Timi, még egyszer ezer hála hogy ilyen csodássá tetted a Nagy Napunkat, Te vagy a legjobb!

Timi és Krisztián”

Fotó: Göntér Eszter

FLÓRA ÉS PATRIK ESKÜVŐJE

Számomra október 8-a volt 2022 őszének egyik legszebb napja és nem csak az időjárás miatt! Ezen a csodás őszi napon, Flóra és Patrik esküvőjével zártam a 2022-es szezont. Patrikot óvodás kora óta ismerem és középiskolás volt, amikor a kötelék szorosabb lett köztünk, de ez egy másik történet…

A fiatalok gondolata először az volt, hogy 2023 lesz az az év, amikor összeházasodnak, de már érződött, hogy a világban zajló mindenféle dolgok miatt, nehéz, vagy egyáltalán nem lehet fix. árajánlatot kapni a jövő évre. Így jött a döntés, hogy akkor legyen még idén a nagy nap!

Vettem hát egy mély levegőt és Last Minute megszerveztem Flóra és Patrik álomesküvőjét. Nem volt túl sok idő a szervezésre, tervezésre, néha bizony „szigorúnak” kellett velük lennem egy-egy határidő miatt, de megcsináltuk!

Abban, hogy 5 hónap alatt egy szuper lagzit tudjak megszervezni, nagy segítségemre volt, hogy az évek során jó kapcsolat alakult ki köztem és a szolgáltató kollégák között.

Az esküvő két helyszínen zajlott. A templomi szertartás Kékkúton volt egy igazán kedves kis templomban, ahol az atya személyiségével hívőt és nem hívőt egyaránt „elvarázsolt”. A templomi esküvő után elindult a nászmenet Révfülöpre a csodás balatoni panorámával rendelkező Tóth Pince Borteraszra, ami a polgári szertartásnak a vacsorának és a hajnalig tartó bulinak adott helyet.

Boldogsággal töltött el, hogy életük egyik legszebb napjának szervezésére felkértek. Szívből kívánom, hogy tartson a boldogságotok örökkön-örökké!

“5 hónap alatt megszervezni egy 80 fős balatoni esküvőt, polgári és egyházi ceremóniával, lagzival együtt? Nem lehetetlen feladat! Legalább is Timi segítségével nem az.

Már az első megbeszélésünk alkalmával éreztük, hogy az esküvőnk a legbiztosabb kezekben van és a későbbiekben sem csalódtunk. Ha kellett, kérdésünk volt, mindig rendelkezésünkre állt, akár esti órákban, akár online felületen. A szervezés elején megosztottuk vele, hogy izgulunk, lesz-e még elérhető szolgáltató tekintettel az idő szűkösségére. Megnyugtatott minket és nem sokkal később már küldte is a lehetőségeinket, még válogathattunk is.

Az esküvőnk kapcsán fontos volt a költséghatékonyság is. Timi ezt nem csak az árajánlatok kérésénél tartotta szem előtt, hanem a már kiválasztott szolgáltatókkal való egyeztetés során is, segített alternatív öltetekkel. A szervezés során sok terhet átvállalt tőlünk, tanácsokkal látott el minket, minden kis apróságra odafigyelt, olyanokra is, amikre mi “laikusak” nem is gondoltunk volna és egyébként utólag visszagondolva pont ezek tették tökéletessé a napunkat.

Timi, ezúton is köszönjük, nélküled nem ment volna!”

Fotó: Göntér Eszter

anna és márkó esküvője

Anna és Márkó esküvője egy Last minute esküvő volt, de a végén minden a helyére került.

Aki ismer tudja, hogy ritka alkalom, mikor eláll a szavam……de mikor Anna és Márkó „nagyközönség” előtt köszönte meg a segítségemet, bizony nem igazán jutottam szóhoz és a könnyeimmel küszködtem! Örömteli pillanat volt ez nekem, hiszen ritka alkalom, hogy ilyen formán ismerik el a munkámat.

Ennél is nagyobb boldogság volt, az esküvőjük pillanatait átélni, a meghatódottságot, a vidámságot és az önfeledt perceket.

Köszönöm szépen a bizalmat!

“Mindenkinek szívből ajánljuk Timit! Hatalmas elhivatottsággal, lelkesedéssel és komolysággal állt a szervezéshez, közben minden találkozó humorral, nevetéssel telt. Hatalmas és megbízható kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Az ilyen emberekre mondják azt, hogy vér profi és ő igazán azt csinálja amit szeret és ez meg is látszik rajta és a munkáján is.

Köszönjük szépen a segítséget, hálásak vagyunk Neked!”

Erika és Géza esküvője

Era és Gézu sem úszták meg az átszervezést, de mindvégig törekedtem arra, hogy szemük előtt a „remény hal meg utoljára” lebegjen!

A kitartásnak meglett a gyümölcse és tádáááám Era és Gézu kimondták a boldogító Igeneket!

Több alkalommal vették igénybe esküvői tanácsadás szolgáltatásomat, ahol javaslataimmal, útmutatásommal segítettem nekik abban, hogy esküvőjüket önállóan megszervezzék. 

Hálás vagyok a bizalmukért, örülök, hogy részese lehettem a nagy napjuknak.

Ha kellett vigaszt nyújtottam, ha kellett a szakértelmemet adtam.

“Sziasztok, online módon többször is “össze ültünk”! Timi bár az esküvőn nem volt jelen de hasznos tanácsaival, átlátható, könnyen érthető, világos ítinereivel mégis olyan pluszt adott a szervezéshez , ami nélkül sokkal nehezebb lett volna össze rakni a nagy napot! Mondják az ördög a részletekben lakozik…na Timi az, aki ki űzi a gonoszt, egy igazi valódi segítség!

Mindenkinek javaslom a Vele való konzultációt, mert sokk sok tippje, trükkje van, amit csak egy igazi szakember tud!”

Ági és Dani esküvője

Ági és Dani nagyon messze él kicsiny hazánktól, de nem volt kérdés, hogy házasságkötésüket itthon szeretnék ünnepelni.

A távolság miatt úgy érezték, hogy jó lenne, ha valaki levenné vállukról a terhet és mindenben segítségükre lenne. Itt jöttem a képbe én.

Szükségük, szükségünk volt a kitartásra, hiszen az első, majd a második időpontot is le kellett mondanunk.

Biztattam Ágit és Dani is mondta neki, hogy nem fogja megúszni, előbb-utóbb úgyis feleségül veszi.

Három a mesében is egy bűvös szám, három a magyar igazság, és ezt ők most a bőrükön tapasztalták, hiszen háromszor futottunk neki és szerveztük újra a nagy napot, ami mondhatom, hogy mesésen sikeredett!

Esküvőjük szórakoztató volt, eredeti és tele volt szerelemmel!

Imádtam az ifjú pár széles mosolyát, ami végig kísérte őket a nagy napon is!

Köszönettel és hálával tartozom, hogy bizalmukba fogadtak!

“Járvány ide, járvány oda, Timi töretlen lelkesedéssel és energiával segített nekünk a többszörös átszervezésben, levéve vállunkról mind a fontosabb intézni valók, mind az apró-cseprő részletek terhét, és mindezt úgy, hogy 3200 km választott el minket! 🙂 A Nagy Napon a legutolsó részletig figyelt mindenre!!! Munkája és állandó vidámsága igazi támogatást jelentett! 😊😊🥰”

Fotó: Papp Attila

Mariann és Viktor esküvője

……egy igazi Last Minute szervezés volt! 

Mariannal és Viktorral május végén találkoztunk először, és július 31-én mondták ki a boldogító Igeneket! 

Motoros emberek lévén, motoron vonult be a menyasszony, motorok díszsora között a szertartás helyszínére, majd már férj és feleségként motoron suhantak a lakodalomnak helyt adó rendezvényteremhez.

Esküvőjük igazán különleges volt, és felejthetetlen nappá kerekedett, amit a képek és a menyasszony szavai is bizonyítanak! 

“Örök hála érte! Köszönjük! Tökéletes volt! Ahogy megálmodtuk!”

Fotó: Globalvision

Kata és Zsolt esküvője

Kata és Zsolt márciusban kétségbeesve keresett meg, hogy álomesküvőjük összeomlani látszik. Mai napig hálás vagyok nekik, hogy ismeretlenként a bizalmukba fogadtak! Az ismeretlenekből ismerősök lettek, aztán baráttá váltak, a barátság még ma is tart! 

“Hadd legyek az otthonod! A lelked otthona.”

2018.08.18-án a legnagyobb vágyunk teljesült:
Óbudaváron, majd egyházi keretek közt Balatoncsicsón összekötöttük az életünket.
Mikor minden összeomolni látszott szervezés és a nagy napunk kapcsán, akkor a sors… segítségül küldte nekünk Timit, a legcsodálatosabb, legtürelmesebb és szeretettel teli” idegent”, aki barátunkká is vált azután. Elvállalta az esküvőnk szervezését az utolsó apró kívánságig és nem ismert lehetetlent!
Köszönjük Neked és a Családodnak is, hogy létrejöhetett mindez! Egy igazán önfeledt és boldog Igen! “

 

Andi és Laci esküvője

Andi és Laci 2019. április végén döntötték el, hogy ők bizony az év augusztusában össze szeretnének házasodni.  Nem sok idő maradt a szervezésre, de sikerült mindent úgy megszervezni, ahogy ők megálmodták maguknak. Beszéljenek helyettem a fotók és a menyasszony sorai:

„Kedves Timi!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy leszervezted a nagy napunkat röpke pár hónap alatt! Óriási terhet vettél le a vállunkról! Minden csodás volt és feledhetetlen!Bátran, szívből ajánlom minden párnak akik a nagy nap előtt állnak!”

Fotó: Kárpáti Gábor

Blanka és peter esküvője

Blanka és Peter esküvőjének szervezése érdekesen alakult, mert a menyasszonyt a szervezés ideje alatt munkája külföldre szólította. A vőlegénnyel mentünk helyszínt bejárni, szállást keresni a külföldről érkező vendégeknek, vele együtt intéztünk mindent a menyasszony távollétében.

Az esküvő végül fergeteg jó hangulatúra sikeredett elejétől a végéig!  Az alábbi kedves sorokat az ifjú pártól kaptam:

“Kedves Timi!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a rendkívüli figyelmet és odaadást, amivel nagy napunkat előkészítetted. Hónapokon keresztül dolgoztál értünk, velünk és sokszor helyettünk, amikor nem voltunk elérhetőek. Minden kívánságunkat igyekeztél teljesíteni. Pedig nem volt egyszerű dolgod, mert én sokat voltam távol, Pete meg csak kicsit beszél magyarul. Esküvőnk tökéletes volt a gondos szervezésnek köszönhetően.”

Fotó: Szabó András- Bogáncs fotó 

zsófi és fercsi

Zsófika a “pótlánykám”, mikor értesített arról, hogy életét összeköti Fercsivel, nem volt kérdés, hogy teljes vállszélességgel állok mellettük és szervezem meg az esküvőjüket. Zsófi az alábbi kedves szavakkal köszönte meg az esküvőbe fektetett munkámat, energiámat: “Drága Pótanyukám! Nagy hálával és köszönettel gondolunk vissza életünk nagy napjára. Mely a Te közreműködéseddel lett ilyen felejthetetlenül szép. Köszönjük a megszervezést, a szuper ötleteket és a csodaszép díszítést amelyek mind szebbé tették az esküvőnket. Bátran és nagy szeretettel ajánlunk minden kedves esküvő előtt álló párnak. Mégegyszer köszönünk mindent és kívánunk minden jót az életben! “

Bogi és Ádi

Ádámot gyermekkora óta ismerem, mikor felkeresett az esküvője előtt két hónappal, hogy vannak hiányzó elemek, ahhoz, hogy tökéletes legyen a nagy napjuk és, hogy segítenék e nekik, a hiányzó láncszemek felkutatásában, helyretételében,  természetesen igen mondtam.

“Kedves mindenki!

Szeretném szívből ajánlani Rókáné Sárfi Tímea -t, ha épp az esküvődre, kerek születésnapra vagy csak egy nagy bulira készülsz. Vagy a testvéred a barátod, a szüleid a kutyád a macskád 

Timi csupaszív ember és hidd el mindent IS megold!

A mi esküvőnkön volt néhány olyan elképzelésem amit sokan ferde szemmel néztek, hogy ezt mégis hogy szeretném kivitelezni ?…. aztán jött Timi és másnapra meg lett oldva❗️

Mostanában még nehezebb bármilyen maszkos vagy maszk nélküli rendezvényt tartani szóval már csak ezért is érdemes szakember segítségét kérni ha szeretné az ember lánya fia az ép elméjét megőrizni. 

Az én férjem azt ígérte 10 év után újra el vesz (nem fog).. de ha mégis erre adjuk a fejünket az biztos, hogy csak is Timit kérem fel, hogy segítsen tökéletessé tenni azt a napot! 

 Ezúton szeretnénk megköszöni Timinek a sok segítséget! Az esküvői készülődés alatt ő volt a mi kis “őrangyalunk”. Amikor már azt hittük, hogy valami lehetetlen és nem fog összejönni, ő akkor is elintézte nekünk még az utolsó pillanatban is. Ha olyan esküvőszervezőre vágytok aki szívvel lélekkel segít akkor mindenképpen őt ajánljuk!! Bogi & Ádám”

lila és ricsi

Lilla és Ricsi egy számomra igazán kedves pár. Öröm volt velük a szervezés minden egyes pillanata! A szervezés folyamán láttam, éreztem, hogy Ők egy igazi álompár! 

“Kedves Timi! Nem túlzok, ha azt mondom, hogy életünk nagy napja nélküled nem lett volna ilyen szuper és emlékezetes. Nagyon szépen köszönjük a precíz szervezést, a kitartásod, a szuper szolgáltatókat, az ötleteket és azt, hogy kérnünk sem kellett, de Te mindig ott és akkor voltál mellettünk, amikor szükségünk volt Rád. Rengeteg terhet levettél a vállunkról, így sikerült az esküvő minden pillanatát megélni, nem pedig “túlélni”.  Kívánom, hogy még sok-sok párnak tedd az esküvői előkészületét nyugodtá, és a nagy napját olyan emlékezetessé, mint amilyen a miénk volt. “

Fotó: Ádám Jónás

50. házassági évforduló

“Semmi nem múlik el. Minden megmarad… Bár a test lomha, fáradt, elnyűtt, régi tüzek parazsa még mindig benne ég, és újra lángra kél.”  

Úgy érzem, sikerült, amit szerettem volna elérni, ami nem más volt, mint nagynéném és nagybátyám számára felejthetetlenné tenni az 50. házassági évfordulójukat! Volt sírás a meghatódottságtól, meglepődéstől, voltak örömkönnyek és volt „sírvanevetés” is az est folyamán.

Fotó: Bognár E. Katalin