Rólam

„Hiszek a szerelemben, hiszek a házasságban és annak szépségében!”

Rókáné Sárfi Tímea vagyok, a balatoni álomesküvő specialista.

Pontosan tudom, hogy egy esküvő megszervezésének folyamata izgalmakkal, érzelmekkel és szenvedéllyel teli időszak, így nemcsak az esküvő részletekbe menő felépítésében, hanem más apróságokban és érzelmi kérdésekben is rendelkezésetekre állok. Számomra mindig a pár elképzelései, vágyai és érdekei az elsők, minden másban rugalmas vagyok!

Ha kell, segítek dönteni két menyasszonyi ruha között, meghallgatom az ara aggodalmait, vagy összefésülöm a szerelmesek és a rokonok elképzeléseit egyetlen harmonikus egészbe.

Tősgyökeres balatoni menyecskeként ismerem a vidék rejtett csodáit, és tudom, hol a legszebb a balatoni kilátás. Engedjétek, hogy megmutassam a magyar tenger ezernyi csodáját nektek és násznépeteknek egyaránt. Merüljetek el a balatoni táj szépségében, mondjatok igent egymásra és a Balatonra is!

Balatoni álomesküvő, ahogy megálmodtátok!

ReferenciáIM

Andi és Laci esküvője – a legextrémebb határidő, amivel valaha dolgoztam, alig tíz hét volt!

Az esküvőszervezés rövid határidővel sem lehetetlen, de magam is meglepődtem, amikor egy bájos szerelmespár alig tíz hetet hagyott százhúsz fős esküvőjük megszervezésére. Mivel pontosan tudták, mit akarnak, és azt is, mihez ragaszkodnak és miben tudnának rugalmasak lenni, végül minden tökéletesen sikerült. Vallom, hogy minden lehetséges, csak tenni kell érte – és nem árt személyesen ismerni a legjobb balatoni esküvői szolgáltatókat!

Esküvők a Balatonon

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy leszervezted a nagy napunkat röpke pár hónap alatt! Óriási terhet vettél le a vállunkról! Minden csodás volt és feledhetetlen!Bátran, szívből ajánlom minden párnak akik a nagy nap előtt állnak!”

Andi és Laci

Blanka és Péter esküvője – a legviccesebb esküvőszervezés folyamat, amiben részem volt, angolul zajlott, pedig nem is beszélek angolul!

Néhány évvel ezelőtt különleges felkérésnek tehettem eleget, ugyanis egy magyar-angol szerelmespár kérte segítségemet balatoni álomesküvőjük szervezése során. Az ifjú menyasszony azonban az esküvőszervezés hónapjai alatt külföldön teljesített szolgálatot, így csupán a digitális technika kínálta lehetőségekkel tudott részt venni a folyamatban. Nem úgy a vőlegény, aki aktív részese volt minden döntésnek, noha egy szót sem beszélt magyarul. Olykor akadtak ugyan nehézségek, de végül a nagy napon mindenki tökéletesen elégedett volt, így hát bármikor újrakezdeném!

“Kedves Timi!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a rendkívüli figyelmet és odaadást, amivel nagy napunkat előkészítetted. Hónapokon keresztül dolgoztál értünk, velünk és sokszor helyettünk, amikor nem voltunk elérhetőek. Minden kívánságunkat igyekeztél teljesíteni. Pedig nem volt egyszerű dolgod, mert én sokat voltam távol, Pete meg csak kicsit beszél magyarul. Esküvőnk tökéletes volt a gondos szervezésnek köszönhetően.”

Blanka és Péter

A legnagyobb álmom, hogy esküvőt szervezhessek a Liszkay Borkúria falai közé!

A természetközeli, bohém és vintage esküvők a specialitásaim, de szakmai álom számomra egy olyan exkluzív és elegáns, borvacsorával szervezett menyegző megszervezése, melynek az impozáns Liszkay Borkúria ad otthont. Ha nektek is ez az álmotok, ne habozzatok! Válasszatok engem, és tökéletes balatoni álomesküvőben lesz részetek!

Liszkay Borkúria - esküvőhelyszín