Szolgáltatásaim

Szolgáltatásaim

Nagy odaadással elkezdtétek szervezni az esküvőtöket, de kétségeitek támadtak, mert nehéz eligazodni a sok ajánlat között? Úgy érzitek, hogy lassacskán összecsapnak a hullámok a fejetek felett? Túl sok álmatlan éjszakát okoz a sok kérdés, ami a gondolataitokban kering, de nincs rá válasz? A tanácstalanság, esetleges helytelen döntés következménye, a nagy napotokat jelentősen befolyásolhatja.

Keressetek bizalommal, és esküvői tanácsadás keretében, minden esküvővel kapcsolatos kérdésetekre a legjobb tudásom szerint válaszolok, akár hiányzó szolgáltatókra is javaslatot teszek.

Éljetek a lehetőséggel akár az esküvőszervezés elején, akár közben!

Teljes körű esküvő szervezés

Teljes körű esküvőszervezés

A teljes körű esküvőszervezés magában foglalja az első találkozástól számítva a teljes szervezés folyamatát, a szervezés alatt a folyamatos kapcsolattartást. A nagy napon déli 12 órától rendelkezésetekre állok addig, amíg szükség van rám. 

Végig kísérlek titeket életetek legszebb napján, és mindent megteszek annak érdekében, hogy minden úgy történjen, ahogy ti megálmodtátok. 

Egyeztetek a helyszínnel, koordinálom a szolgáltató kollégákat, elvégzem az utolsó simításokat, mindent ellenőrzök. 

Nektek ezen a napon csakis azzal kell foglalkoznotok, hogy megéljétek az esküvő minden egyes pillanatát.

Last minute esküvő szervezés

last-minute esküvő

Az esküvőtök dátuma a küszöbön, de még sok az ismeretlen az egyenletben? Hiányzik még pár fontos részlet, de az idő kevés? 

Keressetek bátran és segítek versenyt futni az idővel, legyen is az bármilyen kevés. 

aznapi koordináció

Esküvő napi koordináció

Igény esetén vállalok aznapi koordinációt is, amit, akkor érdemes választanotok, ha úgy érzitek, kelleni fog valaki az esküvő napján, akire végig számíthattok, aki tisztában van az esküvő menetével, akihez bárki fordulhat kérdésével, aki megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat. Aki nem egy rokon, vagy barát, hiszen ők aznap éppúgy, mint Ti megérdemlik, hogy minden percét kiélvezzék a napnak. 

Biztonságot ad, ha van valaki a háttérben, aki aznap csak azzal foglalkozik, hogy minden a Ti terveitek szerint menjen, aki szól ha indulni kell, aki figyel az apró részletekre. 

Tehát, ha megszerveztetek mindent, de mégis úgy érzitek, hogy a Nagy napon kellene valaki, aki kézben tartja az eseményeket, akkor keressetek bizalommal. 

esküvői tanácsadás

Esküvő konzultáció

Nagy odaadással elkezdtétek szervezni az esküvőtöket, de kétségeitek támadtak, mert nehéz eligazodni a sok ajánlat között? Úgy érzitek, hogy lassacskán összecsapnak a hullámok a fejetek felett? Túl sok álmatlan éjszakát okoz a sok kérdés, ami a gondolataitokban kering, de nincs rá válasz? 

Éljetek a lehetőséggel akár az esküvőszervezés elején, akár közben! 

Keressetek bizalommal, és esküvői tanácsadás keretében, minden esküvővel kapcsolatos kérdésetekre a legjobb tudásom szerint válaszolok.

Írj nekem, kérj ajánlatot